Sosy sojowe i rybne
Kuchnia azjatycka charakteryzuje się wyrazistym i oryginalnym smakiem. Można go uzyskać, stawiając na najwyższej jakości sosy sojowe i sosy rybne. Warto zdecydować się na produkty skomponowane na bazie wyłącznie ekologicznych, naturalnych składników. Dzięki temu każda potrawa będzie cechować się doskonałym aromatem. Ekologiczne sosy sojowe i rybne gwarantują wyłącznie najlepszy smak potraw. Sosy azjatyckie BIO są coraz bardziej popularne w Polsce. Wyborny w smaku naturalny sos sojowy zapewnia ciemny kolor oraz słodko-słony smak potraw. Pasuje do mięs, ryb czy sushi. BIO sos rybny z kolei świetnie łączy się z owocami morza oraz rybami. Cechuje się wyraźnym słonym smakiem. To podstawowe składniki kuchni azjatyckiej, które skutecznie odmienią każdą potrawę.
-
Szybki podglądCena: 26,99 PLN 24,99 PLN netto
-
Szybki podgląd
-
Szybki podgląd
-
Szybki podgląd