Tofu, falafel, tempeh
Dieta roślinna jest pełna wielu ciekawych propozycji. Kryje mnóstwo zdrowych pomysłów na każdy posiłek. Ekologiczne tofu, tempeh i falafel doskonale sprawdzą się właśnie w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Są one pełne cennych wartości odżywczych, apetycznego smaku i pozwalają na przygotowanie różnorodnych posiłków, które przypadną do gustu każdemu. Naturalne tofu, falafel i tempeh są chętnie wybierane przez wegetarian i wegan, ponieważ stanowią znakomitą alternatywę dla mięsa. Są one bogate w białko i inne witaminy oraz minerały, które są konieczne do odpowiedniego funkcjonowania organizmu przez cały dzień. Oprócz białka zawierają one również witaminy z grupy B czy żelazo. BIO tofu, tempeh i falafel pozwalają na stworzenie różnorodnych posiłków, które będą kusić znakomitym smakiem i aromatem.
-
Szybki podgląd
-
Szybki podgląd
-
Szybki podgląd
-
Szybki podgląd